Marketing

Dobrodošli u GoHome.hr marketing!

Oglasite Vašu nekretninu ili delatnost vezanu za nekretnine na GoHome.rs.

Zašto biste se oglašavali baš na GoHome pretraživaču?

  • Jer je GoHome početno mesto za pretraživanje nekretnina
  • Jer Vam GoHome omogućava najusmereniji marketing
  • Jer Vam GoHome daje najbolji odnos uloženog novca i efekta marketinga

Najvažnija karakteristika marketinga na gohome.sr je njegova izuzetna usmerenost. Marketing na GoHome je najjači ciljani marketing vaše nekretnine.

Zamislimo sledeći slučaj:

Vi kao agencija u svojoj ponudi imate npr. građevinsko zemljište u naselju Vidikovac u Beogradu. Posetilac na gohome.rs upiše da traži "građevinsko zemljište u Beogradu" ili "plac u Barajevu" i prikaže mu se link koji vodi na Vaše stranice. čak i par poseta nastalih na ovaj način vrede više od više desetina hiljada čitalaca koji su možda (a većina nije) videli oglas objavljen u lokalnoj novini. A sve ovo po ceni višestruko manjoj od klasičnog oglašavanja.

Tri su osnovna modela oglašavanja na GoHome pretraživaču:

  • Sponzorisani linkovi
  • Izdvojene nekretnine, projekti i proizvodi
  • GoHome ADS i Banneri

Sponzorisani linkovi Vam omogućuju izdizanje Vaših nekretnina na prvu stranicu s rezultatima, ispred svih ostalih. Npr. za upit "stan u Beogradu do 100 000 €" dobićete preko 25 000 odgovora, ali Vaša nekretnina, ukoliko odgovara upitu, biće pozicionirana na samom vrhu prve stranice s odgovorima. Na ovaj način osiguravate izuzetnu posećenost Vaših nekretnina i ubrzavate proces prodaje. Sponzorisani linkovi se plaćaju isključivo po ostvarenom kliku tj. prebacivanju potencijalnog kupca na Vašu web stranicu s odabranom nekretninom. Zamislite da kupite npr. 1000 klikova, dakle 1000 puta će se pregledati Vaše nekretnine od možda isto toliko potencijalnih kupaca, gde Vaš klik košta samo 10 dinara, a u paketu još i povoljnije! Isplati se, zar ne?

Izdvojene nekretnine, projekti i proizvodi Vam pomažu u ubrzanju prodaje ciljanih nekretnina i proizvoda, pozicionirani su s desne strane stranice s rezultatima, i broj im je ograničen.

GoHome ADS i Banneri: ADS-i su pozicionirani na vrhu s desne strane i vidljivi su sve vreme, a Glavni banner se nalazi na dnu, najvećih je dimenzija i idealan je alat u stvaranju brenda Vaše kompanije.

Ne čekajte, prijavite Vašu web stranicu, a mi ćemo Vas kontaktirati i dostaviti Vam cenovnik!